Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Helpot kirsikkapul­laruudut

Joskus oikotie leivonnassa kannattaa! Tuo vastaleivotun pullan tuoksu kotiin ja leivo valmistaikinasta kirsikkarahkalla täytettyjä pullia. Herkullista ja helppoa.

Helpot kirsikkapullaruudut
Helpot kirsikkapullaruudut

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (600 g) valmiita pullataikinalevyjä, pakaste

Täyte

Voiteluun

  • kananmunaa
  • raesokeria, esim. punaista
  • 1 pkt (600 g) valmiita pullataikinalevyjä, pakaste

Täyte

  • 2 prk (à 200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa kirsikka

Voiteluun

  • kananmunaa
  • raesokeria, esim. punaista

Ohje

  1. Nosta valmiit pullataikinalevyt irrotettuina toisistaan sulamaan ja paloittele ne vielä hieman kohmeisina kahdeksaksi ruuduksi. Levitä ruudut leivinpaperille uunipellille.
  2. Kohota pakkauksen ohjeen mukaan liinan alla.
  3. Paina juomalasin tai muun tasapohjaisen muotin pohjalla voimakkaasti syvennys kohonneisiin pulliin. Voitele pullien reunat munalla ja ripottele päälle halutessasi raesokeria. Lusikoi syvennyksiin kirsikkarahkaa.
  4. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min tai kunnes pullat ovat kypsiä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal
Proteiini 8,5 g
Hiilihydraatti 37,2 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1