Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (600 g) valmiita pullataikinalevyjä, pakaste
Täyte
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa kirsikkaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
- 0 kg raesokeria, esim. punaista
Jaa resepti
Ohje
- Nosta valmiit pullataikinalevyt irrotettuina toisistaan sulamaan ja paloittele ne vielä hieman kohmeisina kahdeksaksi ruuduksi. Levitä ruudut leivinpaperille uunipellille.
- Kohota pakkauksen ohjeen mukaan liinan alla.
- Paina juomalasin tai muun tasapohjaisen muotin pohjalla voimakkaasti syvennys kohonneisiin pulliin. Voitele pullien reunat munalla ja ripottele päälle halutessasi raesokeria. Lusikoi syvennyksiin kirsikkarahkaa.
- Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min tai kunnes pullat ovat kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
245 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
37,2 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
- raesokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.