
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
½ prk (2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½-1 rkl sokeria
- 1 dl vadelmahilloa
- 12 pullaviipaletta
Koristeeksi
- paahdettuja mantelilastuja
- ½ prk (2 dl) Valio Keittiön vispikermaa
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa vanilja
- ½-1 rkl sokeria
- 1 dl vadelmahilloa
- 12 pullaviipaletta
Koristeeksi
- paahdettuja mantelilastuja
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää siihen vaniljarahka. Mausta sokerilla
- Sivele pullaviipaleille vadelmahilloa ja lusikoi päälle rahkaseosta.
- Paahda halutessasi mantelilastut miedolla lämmöllä kuivalla paistinpannulla sekoitellen. Koristele pullat mantelilastuilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
225 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
27,6 g
Rasva
10,4 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- paahdettuja mantelilastuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.