Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
13 min
Yhteensä
48 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (300 g) voitaikinalevyä
Pinnalle
- 1 kananmuna
- 0 kg seesaminsiemeniä tai unikonsiemeniä
Lohitäyte
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kylmäsavulohi tuorejuustoaValio Viola® kevyt kylmäsavulohi tuo raikasta vaihtelua leivälle ja täyteläistä savukalan makua keittoihin tai kastikkeisiin.…
- 75 g kylmäsavulohta
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
- ½ rkl sitruunamehua
- ¼ dl tilliä ja/tai ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Kauli sulatetut voitaikinalevyt 1 - 2 mm:n paksuiksi (14 x 28 cm) levyiksi. Jaa ne leivinpyörällä 8 osaan. Siirrä neliöt leivinpaperille uunipellille.
- Voitele munalla. Pistele. Ripota päälle siemeniä.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 13 min tai kunnes kypsiä.
- Valmista täyte sekoittamalla tuorejuustoon hienonnettu kylmäsavulohi. Mausta.
- Jäähdytä ja halkaise neliöt. Täytä.
- Tarjoa illanistujaisissa, buffet-pöydässä tai glögin / kahvin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
290 kcal
Proteiini
8,6 g
Hiilihydraatti
14,8 g
Rasva
21,7 g
Tyydyttynyt rasva
11,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- seesaminsiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.