Siirry sisältöön
Reseptiyhteistyö

Helpot suolaiset joulutortut

Suolaiset joulutortut ovat täydellinen lisä pikkujoulujen tarjoiluihin tai joulupöytään! Helpot ja herkulliset leivokset valmistuvat vain muutamista raaka-aineista – ja kaiken lisäksi ne ovat vegaanisia ja sopivat näin ollen useimpien ruokavalioon. Reseptin on luonut Salla Jokinen, jonka vegaanisia reseptejä löydät myös Instagramista @sallajokin.

Helpot suolaiset joulutortut
Helpot suolaiset joulutortut

Ainesosat

kappaletta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan ja leikkaa kahtia. Tee neliönmallisista taikinapaloista joulutortun muotoisia tekemällä viillot jokaiseen kulmaan ja taittamalla joka toinen pala keskelle.
  2. Laita jokaisen tortun päälle nokare pestoa, suikaleita sekä hiukan Veggie raastetta.
  3. Voitele tortut soijajuomalla ja paista 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 346 kcal
Proteiini 7,3 g
Hiilihydraatti 25,2 g
Rasva 24,1 g
Tyydyttynyt rasva 8,9 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Oddlygood® luomu soijajuomaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search