Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt valmista ruistaikinaa Myllyn Paras Ruis-Kaura
- 1 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä
- 200 g mustikoita
- 1 rkl perunajauhoja
Tarjoiluun
- ½-1 l laktoositonta vaniljajäätelöä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ruistaikina. Kauli ohueksi levyksi. Ota taikinalevystä 12 kpl ympyröitä muotilla tai lasilla (ø 10 cm). Ota ylimääräisestä taikinasta pienillä muoteilla (kukka, sydän tms.) taikinakoristeita.
- Asettele ympyrät voideltuihin muffinssipellin koloihin.
- Lusikoi tai pursota pohjalle vaniljakreemiä. Sekoita mustikat ja perunajauho keskenään. Lisää mustikat kreemin päälle.
- Asettele taikinakoristeet osittain kanneksi kukoille.
- Paista uunissa 200 asteessa n. 20 min. Tarjoile lämpiminä vaniljajäätelön kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
265 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
31,4 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.