Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
4 h 30 min
Yhteensä
4 h 45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (500-600 g) iso lehtitaikinalevy tai voitaikinalevy
-
2 prk (à 200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 kananmuna
Pinnalle
- 2 rkl tomusokeria
- 2 tl jauhettua kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Aseta uuni 200 asteeseen.
- Kauli sulanut, vielä hieman kohmeinen taikina kahdeksi n. 20 x 25 cm suorakaiteen muotoiseksi levyksi. (Jos käytössäsi on 600 g taikina, voit kauli levyt hieman isommaksi.)
- Yhdistä kreemit ja rahka. Riko kananmunan rakenne kulhossa ja lisää siitä puolet täytteeseen. Sekoita hyvin. Säästä loppu muna voiteluun.
- Nosta toinen taikinalevyistä leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä täyte sen päälle.
- Pistele kansilevy haarukanpistoilla. Nosta se täytteen päälle ja voitele.
- Kypsennä uunin alaosassa 30 min tai kunnes kypsä.
- Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja nosta vielä jääkaappiin.
- Leikkaa paloiksi. Ripottele pinnalle tomusokeria ja kanelia. Tarjoa jälkiruokana tai kahvipöydässä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
301 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
31,1 g
Rasva
17,4 g
Tyydyttynyt rasva
9,3 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.