
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
57 min
Yhteensä
1 h 7 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä Myllyn Paras Wienertaikinalevyjä
- 1 kananmuna
-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
Viimeistelyyn
- tomusokeria
- 1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä Myllyn Paras Wienertaikinalevyjä
- 1 kananmuna
- 1 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä
Viimeistelyyn
- tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 15 min.
- Leikkaa levyt puoliksi ja taittele kulmat keskelle. Anna kohota liinan alla 30-40 min.
- Voitele kohonneet viineriaihiot kevyesti kananmunalla. Lusikoi tai pursoita keskelle vaniljakreemiä.
- Paista 225 asteessa n. 12 min.
- Viimeistele valmiit vaniljaviinerit tomusokerilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
357 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
30,6 g
Rasva
23,9 g
Tyydyttynyt rasva
12,5 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tomusokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.