Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
57 min
Yhteensä
1 h 7 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä Myllyn Paras Wienertaikinalevyjä
- 1 kananmuna
- 1 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä
Viimeistelyyn
- 0 kg tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 15 min.
- Leikkaa levyt puoliksi ja taittele kulmat keskelle. Anna kohota liinan alla 30-40 min.
- Voitele kohonneet viineriaihiot kevyesti kananmunalla. Lusikoi tai pursoita keskelle vaniljakreemiä.
- Paista 225 asteessa n. 12 min.
- Viimeistele valmiit vaniljaviinerit tomusokerilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
357 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
30,6 g
Rasva
23,9 g
Tyydyttynyt rasva
12,5 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tomusokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.