Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
27 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g peruna-gnoccheja
-
1 prk (380 g)
Valio Keittiön tomaattikastikettaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl vettä
- 2 pkt (à 125 g) tuoremozzarellaa
- 2 tomaattia
Lisäksi
- 0 kg tuoretta basilikaa
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Laita gnocchit, tomaattikastike ja vesi uunivuokaan (20 x 25 cm).
- Valuta mozzarella. Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Revi mozzarella vuokaan. Asettele tomaatit pinnalle.
- Paista 225 asteessa noin 30 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
- Viimeistele gnocchivuoka basilikalla, suolalla ja pippurilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
98 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
7,3 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta basilikaa
- suolaa ja pippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.