
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 400 g ohuita broilerin fileepihvejä
- ¼ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 100 g chorizo-makkaraa
-
½ dl
hillosipuleitaVoit kokeilla myös:
- 1 dl oliiveja
- 150 g kesäkurpitsaa
-
1 dl
Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
-
1 prk (380 g)
Valio Keittiön tomaattikastikettaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl viinietikkaa
- ½ dl tuoretta basilikaa
- ½ dl manteleita, suolattuja
- 400 g ohuita broilerin fileepihvejä
- ¼ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 100 g chorizo-makkaraa
- ½ dl hillosipuleita
- 150 g kesäkurpitsaa
- 1 dl Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehua
- 1 prk (380 g) Valio Keittiön tomaattikastiketta
- 1 rkl viinietikkaa
- ½ dl tuoretta basilikaa
- ½ dl manteleita, suolattuja
Jaa resepti
Ohje
- Mausta puolitetut fileet pippurilla ja suolalla. Kuutioi chorizo pieniksi paloiksi. Paloittele pesty kesäkurpitsa.
- Paista chorizopaloja padassa tai paistokasarissa, sen verran, että rasvaa irtoaa pannulle. Lisää joukkoon kanapalat ja paista, kunnes ne ovat saaneet paistopintaa.
- Lisää kesäkurpitsa, hillosipulit tai oliivit, omenatäysmehu ja kastike. Huuhtele kastikepurkki tilkkasella vettä ja kaada joukkoon.
- Kuumenna sekoitellen, kunnes kastike kiehuu. Peitä kannella ja hauduta kannen alla 15 min.
- Mausta etikalla. Viimeistele pata basilikalla ja rouhituilla suolamanteleilla.
- Tarjoa kanapata riisin, maalaisleivän tai couscousin (huom. leipä ja couscous sis. gluteenia).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
101 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
4,3 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.