Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
2 h 45 min
Yhteensä
3 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2½ dl sämpyläjauhoja
-
1 dl
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- 1-2 tl kuivattua timjamia
Täyte
- 2½ dl kantarelleja
- ½ tl suolaa
-
2 prk (à 200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
-
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea paahdettu sipuliValio crème fraîche paahdettu sipuli on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai lämpimiin…
- 2 kananmunaa
-
2 dl
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
Pinnalle
- 1 dl kantarelleja
- 0 kg tuoreita yrttejä, esim. timjamia tai ruohosipulia
Paistamiseen
-
25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa voi kuutioiksi. Nypi joukkoon jauhot, juustoraaste ja timjami.
- Painele seos piirakka vuoan (ø n. 25 cm) pohjalle ja reunoille. Laita päälle tiiviisti leivinpaperi ja esipaista pohjaa 200 asteessa 10 min.
- Hienonna sienet ja paista pannulla voissa, mausta suolalla. Sekoita paistetut sienet, tuorejuusto, crème fraîche ja munat.
- Ripota puolet juustoraasteesta pohjalle. Kaada täyte vuokaan ja loppu juustoraaste pinnalle.
- Paista uunin keskiosassa tasalämmöllä 175 asteessa n. 45 min. Anna piirakan jäähtyä hyvin ennen tarjoilua.
- Juuri ennen tarjoilua paista kantarellit voissa ja koristele niillä piirakan pinta. Viimeistele tuoreilla yrteillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
230 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
9,5 g
Rasva
17,6 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita yrttejä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.