Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.69
tähteä viidestä
16 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 iso lehtitaikinalevy
- 1 kananmuna
- 1 rkl raesokeria
Lisäksi
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vadelmaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 500 g tuoreita marjoja
Jaa resepti
Ohje
- Kauli taikinalevyä hiukan ohuemmaksi leivinpaperin päällä. Nosta uunipellille.
- Leikkaa veitsellä viillot taikinan pintaan n. 1,5 cm:n päähän taikinan reunoista.
- Voitele reunat kananmunalla ja ripottele voidelluille reunoille raesokeria. Paista pohja uunin alatasolla 225 asteessa 10-15 min. Jäähdytä kypsä pohja.
- Vaahdota rahka ja kerma yhdessä kuohkeaksi. Levitä rahkavaahto pohjalle ja viimeistele pinta tuoreilla marjoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
224 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
17,2 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.