Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Helppo linssibolognese

Valmiista tomaattikastikkeesta ja säilykelinsseistä taiot hetkessä ruokaisan kasvisbolognesen.

Helppo linssibolognese
Helppo linssibolognese

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 porkkanaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 prk (380 g)
    Valio Keittiön tomaattikastiketta
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön tomaattikastike italialaiseen tapaan 380 g laktoositon
  • 1 dl vettä
  • 1 prk kypsiä, punaisia linssejä
  • ½ tl chilihiutaleita
  • 0 kg suolaa ja pippuria myllystä

Ohje

  1. Pese ja raasta porkkanat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota öljyssä pannulla.
  2. Lisää pannulle tomaattikastike. Huuhtaise purkki vedellä ja lisää kastikkeen joukkoon. Lisää kastikkeeseen valutetut ja huuhdellut linssit ja mausteet.
  3. Anna poreilla hetki. Tarjoa esimerkiksi spagetin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 70 kcal
Proteiini 2,5 g
Hiilihydraatti 8,3 g
Rasva 2,7 g
Tyydyttynyt rasva 0,6 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa ja pippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search