Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Helppo mangorahkapiirakka

Tämä helppo pääsiäsipiirakka syntyy käden käänteessä valmiista voitaikinasta, mango-passiorahkasta ja säilykemangoista.

Helppo mangorahkapiirakka
Helppo mangorahkapiirakka

Ainesosat

palaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g voitaikinaa

Täyte

Voiteluun

  • 1 rkl
    Valio Eila® maitojuomaa
    Valio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
    Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
  • 1 rkl sokeria

Viimeistelyyn

  • 1 dl mangososetta
  • 0 kg tuoretta minttua

Ohje

  1. Kauli sulanut voitaikinalevy n. 35 x 25 cm kokoiseksi suorakaiteeksi.
  2. Levitä rahka pohjan päälle, jätä reunat ilman rahkaa (n. 2 cm) . Asettele valutetut mangoviipaleet rahkan päälle. Voitele reunat maidolla ja ripottele sokeria.
  3. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 20 min.
  4. Lusikoi jäähtyneen piiraan pintaan mangososetta ja hienonna tuoretta minttua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 223 kcal
Proteiini 4,1 g
Hiilihydraatti 20,7 g
Rasva 13,5 g
Tyydyttynyt rasva 7,2 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta minttua
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search