Helppo nuudelivuoka
Nuudelivuoka on arkiruokien suosikki, sillä se on älyttömän helppo valmistaa ja maistuu herkulliselta. Vuokaan saa tarvittaessa jemmattua kaikki jääkaapin nuupahtaneet kasvikset. Sopii myös gluteenittomaan ja vegaaniseen ruokavalioon! Reseptin on luonut Salla Jokinen, jonka vegaanisia reseptejä löydät myös Instagramista @sallajokin.
Valmistusaika
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 (225 g) riisinuudelilevyä
- ½ keltainen paprika
- ½ punainen paprika
- 200 g parsakaalia
-
1 pkt (à 230 g)
Gold&Green® Delikaura® Chili-inkivääriä100 % kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Delikaura® sopii monen lautaselle. Se on herkkuproteiini kaurasta ja…
- 6 dl vettä
- 1½ dl makeaa chilikastiketta
- 1 dl soijakastiketta
Lisäksi
- 0 kg kevätsipulia
- 0 kg seesaminsiemeniä
Ohje
- Asettele nuudelilevyt uunivuokaan. Viipaloi paprikat ja leikkaa parsakaali pieniksi paloiksi. Lisää kasvikset ja Delikaura vuokaan. Kaada päälle vesi.
- Valmista kastike erillisessä kulhossa sekoittamalla makea chilikastike ja soijakastike. Kaada kastike tasaisesti vuokaan.
- Laita vuoka uuniin 200 asteeseen noin 20–25 minuutiksi.
- Uunin jälkeen sekoita kaikki ainekset keskenään ja viimeistele kevätsipulilla sekä seesaminsiemenillä.
Katso lisää reseptejä
Reseptin ravintosisältö / 100 g
- kevätsipulia
- seesaminsiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.