Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Helppo Oivariini hollandaise

Hollandaise- kastike on täyteläisen raikas kastike paistetulle kalalla, kesäkasviksille tai vaikka uppomunalle. Helppo, mutta yllättävän autenttisen makuinen ja rakenteinen hollandaise syntyy Oivariinista muutamassa minuutissa.

Helppo Oivariini hollandaise
Helppo Oivariini hollandaise

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g
    Valio Oivariini® Herkku levitettä
    Herkullista, vahvempaa voin makua! Valio Oivariini® Herkku maistuu ihanalta leivän päällä tai vaikkapa keitettyjen perunoiden…
    Valio Oivariini® Herkku 500 g HYLA®
  • 2 keltuaista
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 tl maissitärkkelystä

Ohje

  1. Sulata Oivariini kattilassa.
  2. Lisää joukkoon keltuaiset, etikka ja sitruunamehuun sekoitettu maissitärkkelys.
  3. Kuumenna keskilämmöllä samalla vatkaten, kunnes kastike on kuohkeaa ja paksuuntuu.
  4. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 525 kcal
Proteiini 2,7 g
Hiilihydraatti 1,5 g
Rasva 57,2 g
Tyydyttynyt rasva 22,5 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search