Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Helppo raviolivuoka

Nopeasti valmistuva 5 aineksen raviolivuoka on arjen pelastus! Yhdistä käyttövalmis tomaattikastike, raviolit ja pinaatti vuoassa. Kuorruta pinta fetajuustolla, ja anna uunin hoitaa loput.

Helppo raviolivuoka
Helppo raviolivuoka

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (380 g)
    Valio Keittiön tomaattikastiketta
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön tomaattikastike italialaiseen tapaan 380 g laktoositon
  • 1 dl vettä
  • 250 g tuorepastaravioleja (esim. pesto)
  • 65 g babypinaattia
  • 150 g fetajuustoa
  • 0 kg rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Laita tomaattikastike ja vesi uunivuokaan (noin 20 x 25 cm).
  2. Sekoita joukkoon raviolit ja pinaatti. Katso, että raviolit peittyvät nesteeseen.
  3. Murustele pinnalle fetajuusto.
  4. Paista 225 asteessa noin 20 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Viimeistele raviolivuoka mustapippurilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 158 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 21,1 g
Rasva 5 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • rouhittua mustapippuria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search