
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1 prk (380 g)
Valio Keittiön tomaattikastikettaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl vettä
- 250 g tuorepastaravioleja (esim. pesto)
- 65 g babypinaattia
- 150 g fetajuustoa
- rouhittua mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Laita tomaattikastike ja vesi uunivuokaan (noin 20 x 25 cm).
- Sekoita joukkoon raviolit ja pinaatti. Katso, että raviolit peittyvät nesteeseen.
- Murustele pinnalle fetajuusto.
- Paista 225 asteessa noin 20 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Viimeistele raviolivuoka mustapippurilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
158 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
21,1 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rouhittua mustapippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.