
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 200 g tuoreita herkkusieniä, siitakkeita tai metsäsieniä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
Pinnalle
- hienonnettua ruohosipulia
- 200 g tuoreita herkkusieniä, siitakkeita tai metsäsieniä
- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
Pinnalle
- hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Harjaa sienet tai huuhdo ne tarvittaessa ja linkoa kuiviksi salaattilingossa.
- Kuumenna pannu. Viipaloi sienet. Laita sienet pannulle, kääntele niitä ja anna kuumentua hetkisen.
- Lisää kerma, anna kiehua pari min.
- Ripota pinnalle ruohosipulia tai persiljaa.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
METSÄSTÄJÄN PIHVIT
- Lämmitä valmiit jauhelihapihvit. Tarjoa niiden kanssa sienikastiketta ja perunoita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
74 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hienonnettua ruohosipulia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.