
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 puolikas (150 g) kurkku
- ½ tl suolaa
-
2½ dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- mustapippuria myllystä
- tuoretta minttua
Lisäksi
-
600 g
kirjolohtaVoit kokeilla myös:
- 600 g lämminsavulohta
- 1 puolikas (150 g) kurkku
- ½ tl suolaa
- 2½ dl Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia
- 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- mustapippuria myllystä
- tuoretta minttua
Lisäksi
- 600 g kirjolohta
Jaa resepti
Ohje
- Raasta kurkku. Laita se siivilään ja sekoita joukkoon suola. Anna ylimääräisen nesteen valua pois.
- Yhdistä kaikki ainekset.
- (Mausta halutessasi hienonnetulla mintulla.)
- Tarjoa uunilohen, paistetun kirjolohen tai lämminsavulohen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
82 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
1,5 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta minttua
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.