Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (380 g) valmista piirakkataikinaa makeaan leivontaan esim. Myllyn Paras
Täyte
- 2 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 sitruunan kuori
- 1 päärynä viipaleina
- 3 rkl vaahterasiirappia
Tarjoiluun
- 0 kg vaahterasiirappia
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ja kauli taikina jauhotetulla pöydällä tai leivinpaperin päälle ohueksi pyöreäksi levyksi. Nosta levy piirakkavuokaan ja painele sormin tasaisesti vuoan (ø 25 cm) pohjalle ja reunoille.
- Sekoita kreemit, rahka ja sitruunankuori. Levitä pohjan päälle tasaisesti. Viipaloi pesty päärynä ohuelti ja asettele viipaleet piirakan päälle. Levitä pinnalle vaahterasiirappia esim. pullasudilla.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 40 min.
- Tarjoile jäähtyneenä vaahterasiirapin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
252 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
35,8 g
Rasva
9,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vaahterasiirappia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.