Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt pullataikinaa, pakaste
Täyte
-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
- 50 g (1 dl) pistaasipähkinöitä rouhittuna
Lisäksi
- 1 kananmuna voiteluun
- 0 kg tomusokeria pinnalle koristeluun
Jaa resepti
Ohje
- Sulata valmis pullataikina.
- Kauli taikinalevy. Levitä sille vaniljakreemi ja ripota pintaan rouhitut pistaasipähkinät. Kääri taikinalevy rullaksi pitkältä sivulta. Nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Jätä saumakohta alapuolelle. Leikkaa saksilla yläpintaan syvät viillot. Kääntele viillot joka toinen eri suuntiin.
- Voitele pitko kanamunalla. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsä. Viimeistele tomusokerilla ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
290 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
40,9 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tomusokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.