Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa, 1 uunipellillinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
250 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2½ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 7½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Lisää muruseokseen
- 1 dl mantelijauhetta
Lisää pohjataikinaan
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
- 1 kananmuna
Täyte
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa sitruunaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 kananmuna
- 1 tlk (230/140 g) ananaspaloja
- 1 tlk (240/425 g) persikkaa
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi. Lisää siihen sokerit ja jauho-leivinjauheseos. Nypi murumaiseksi. Ota muruseosta 3 dl talteen, lisää siihen 1 dl mantelijauhetta (seos ripotetaan lopuksi piirakan pinnalle).
- Lisää pohjataikinaksi tulevaan muruseokseen kermaviili ja muna. Sekoita.
- Taputtele taikina jauhotetulla kädellä leivinpaperille uunipellille.
- Yhdistä sitruunarahka ja muna. Kaada seos taikinalle.
- Valuta hedelmät. Leikkaa ananaspalat kahtia. Kuutioi persikat. Lisää hedelmät rahkaseoksen päälle.
- Ripota muruseos pinnalle.
- Paista uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa 25 min tai kunnes kypsä.
- Jäähdytä ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
286 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
33,4 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.