
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
pyöreää pizzaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
- 1½ dl tomaattipastakastiketta
-
200 g
Valio Luomu™ gouda viipaleitaValio Luomu™ gouda juusto valmistetaan kotimaisesta luomumaidosta Valion Joensuun juustolassa. Maukas goudajuusto on maistuva valinta…
- 150 g punasipulia ohuina viipaleina
-
100 g
ilmakuivattua kinkkuaVoit kokeilla myös:
- 200 g kylmäsavulohiviipaleita
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- mustapippuria myllystä
- 4 kananmunaa
Pinnalle
- ripaus sormisuolaa
- minisalaattisekoitusta ja basilikaa
Pohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
Täyte
- 1½ dl tomaattipastakastiketta
- 200 g Valio Luomu™ gouda viipaleita
- 150 g punasipulia ohuina viipaleina
- 100 g ilmakuivattua kinkkua
- 1 prk (120 g) Valio Keittiön smetanaa
- mustapippuria myllystä
- 4 kananmunaa
Pinnalle
- ripaus sormisuolaa
- minisalaattisekoitusta ja basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola.
- Sekoita joukkoon jauhot ja Oivariini. Vaivaa pizzataikina kimmoisaksi.
- Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
- Kauli tai taputtele taikina kahdeksi pyöreäksi pizzapohjaksi.
- Nosta pizzapohjat leivinpaperin päälle uunipelleille. Anna kohota liinan alla 20 min.
- Levitä tomaattipastakastike pizzapohjille.
- Asettele päälle juustoviipaleet, sipulirenkaat, revitty ilmakuivattu kinkku tai kylmäsavulohiviipaleet. Lusikoi smetanasta nokareita sinne tänne pizzaa. Rouhi päälle pippuria.
- Paista pizza kerrallaan uunin alaosassa 250 asteessa ensin 6 min. Riko päälle kananmunat (bull's eye) ja jatka kypsentämistä vielä n. 5 min.
- Ripottele kananmunien päälle sormisuolaa. Viimeistele pizzat halutessasi minisalaatilla ja tuoreella basilikalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
205 kcal
Proteiini
9,6 g
Hiilihydraatti
16,7 g
Rasva
12,4 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- sormisuolaa
- minisalaattisekoitusta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.