Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Hernesosekeitto

Tämä helppo ja nopeasti valmistuva hernesoskeitto on hyvä vaihtoehto perinteiselle hernekeitolle.

Hernesosekeitto
Hernesosekeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta
  • 10 dl vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • 2 pussia (à 200 g) pakasteherneitä
  • 2½ dl
    Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 1 tl meiramia
  • ½ tl timjamia

Tarjoiluun

  • 0 kg
    Valio raejuustoa
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon

Ohje

  1. Keitä peruna-sipuliseosta kasvisliemessä n. 15 min.
  2. Lisää herneet ja keitä vielä 5 min. Mausta. Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 42 kcal
Proteiini 1,2 g
Hiilihydraatti 5,9 g
Rasva 1,8 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio raejuustoa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search