
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 (450 g) hokkaido-kurpitsaa (ks. vinkki)
- 3 rkl pinjansiemeniä
- 1 rkl sitruunamehua
- mustapippuria myllystä
- ½ tl suolaa
- 300 g pastaa, penne
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 100 g babypinaattia
- 3 rkl extra virgin oliiviöljyä
-
50 g (1 dl)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 1 (450 g) hokkaido-kurpitsaa (ks. vinkki)
- 3 rkl pinjansiemeniä
- 1 rkl sitruunamehua
- mustapippuria myllystä
- ½ tl suolaa
- 300 g pastaa, penne
- 1 prk (180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
- 100 g babypinaattia
- 3 rkl extra virgin oliiviöljyä
- 50 g (1 dl) Valio Mustaleima™ raastetta
Jaa resepti
Ohje
- Laita kurpitsa leivinpaperilla suojatun ritilälle uuniin 175 asteeseen. Kypsennä n. 1 h. Paahda jossakin vaiheessa kypsentämistä myös pinjansiemenet leivinpaperin päällä uunipellillä ylimmällä tasolla 5 - 10 min. (Siemenet paahtuvat myös hetkessä liedellä kuivalla pinnoitetulla pannulla.)
- Halkaise kurpitsa. Poista siemenet ja lusikoi hedelmäliha lastumaisesti kulhoon. Mausta sitruunamehulla, mustapippurilla ja suolalla.
- Keitä pasta pakkauksen mukaan "al dente". Valuta.
- Lisää pastan joukkoon kurpitsaseos, oliiviöljy, pinaatinlehdet, salaattijuusto ja pinjansiemenet. Kuumenna sekoitellen.
- Jaa annoslautasille ja ripottele päälle reilusti juustoraastetta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
187 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
18,1 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.