Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 porsaan kyljystä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 rkl hunajaa
- ½ rkl worcesterkastiketta
- 1 varsi tuoretta rosmariinia
-
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea paahdettu sipuliValio crème fraîche paahdettu sipuli on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai lämpimiin…
Jaa resepti
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön n. ½ h ennen paistamista.
- Kuumenna Oivariini pannulla. Paista kyljykset molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää pannulle hunaja, worcestershire-kastike ja rosmariini. Kuumenna keskilämmöllä n. 5 min, kunnes kastike on siirappimaista ja kyljykset kypsät.
- Tarjoa crème fraîchen ja uunijuuresten kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
189 kcal
Proteiini
16,5 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.