Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4-5 (n. 45 g) hapankorppuja
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 dl kaurahiutaleita
- 2 rkl hunajaa
- ½ tl jauhettua kanelia haudutettuna
- 1 dl luumumarmeladia
- 2 tuoreita luumuja
- 1 banaani
-
5 dl
Valio A+™ kreikkalaista luonnonjogurttiaValio A+™ kreikkalainen luonnonjogurtti on ihanan täyteläistä jogurttia moneen käyttötarkoitukseen. Raikas, maultaan pehmeä ja laktoositon…
Pinnalle
- 0 kg saksanpähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Murskaa hapankorput karkeaksi rouheeksi.
- Kuumenna Oivariini paistinpannulla. Lisää hapankorppumuru, kaurahiutaleet, hunaja ja kaneli. Paista rapsakaksi, muromyslimäiseksi seokseksi. Anna jäähtyä.
- Notkista luumumarmeladi tilkkasella vettä. Viipaloi hedelmät.
- Kerrostele raaka-aineet läpinäkyvään kulhoon tai vuokaan. Viimeistele pinta pähkinöillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
126 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
18,1 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- saksanpähkinöitä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.