Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Hunajainen juusto-ome­naleipä

Juusto ja omena sopivat tunnetusti yhteen. Vielä kun mukaan yhdistää pähkinät ja hunajan, ei paahtoleipä voisi herkummaksi muuttua. Kokeile ja ihastu.

Hunajainen juusto-omenaleipä
Hunajainen juusto-omenaleipä

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 50 g Valio Polar® Alkuperäinen 15% juustoa
  • ½ kotimainen omena
  • 1 sämpylä
  • 1 rkl Valio Oivariini® rasvaa
  • 8 saksanpähkinää
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Höylää juustosta viipaleita.
  2. Leikkaa omenasta ohuita lohkoja.
  3. Paahda sämpylänpuolikkaat paahtimessa. Voitele.
  4. Päällystä juustolla, omenalohkoilla ja pähkinöillä. Valuta päälle hunaja.
  5. Nauti lämpiminä aamiaispöydässä, iltateellä tai välipalana.

Vinkki

Rullaa viipaleet ja aseta ne lomittain omenoiden kanssa lohkoiksi. Kokeile myös paahdetulla ruisleivällä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 322 kcal
Proteiini 12,1 g
Hiilihydraatti 23,7 g
Rasva 19,3 g
Tyydyttynyt rasva 5,8 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1