Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Hunajaiset lanttukuutiot

Lanttukuutiot saavat ripauksen makeutta hunajasta ja maistuvat erityisesti yhdessä liharuokien kanssa.

Hunajaiset lanttukuutiot
Hunajaiset lanttukuutiot

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • ½ (500 g) lanttua
  • 2 rkl hunajaa
  • 30 g
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • ½ tl suolaa
  • 2 tl tuoretta rosmariinia
  • ½ tl kanelia

Ohje

  1. Kuori ja leikkaa lanttu n. sokeripalan kokoisiksi kuutioiksi. Esikeitä lanttukuutioita kiehuvassa vedessä n. 10 min.
  2. Siirrä lanttukuutiot laakeaan uunivuokaan. Mittaa hunaja, voi sekä mausteet lanttukuutioiden joukkoon.
  3. Paahda uunissa uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min. Sekoita muutaman kerran paiston aikana

Vinkki

Jos korvaat tuoreen rosmariinin kuivatulla, käytä sitä 1 tl. Hienonna se ennen käyttöä esim. morttelissa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal
Proteiini 1 g
Hiilihydraatti 10 g
Rasva 4,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search