
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 3 dl sämpyläjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
¾ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Juustotäyte
- 3 kananmunaa
-
150 g
Valio Alppi Kreivi® juustoaPitkään kypsytetty Valio Alppi Kreivi® on tuhti ja moniulotteinen vuoristojuusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään…
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ripaus jauhettua mustapippuria
- ½ tl suolaa
- 1 pieni paprika
- 1 dl (35 g) purjoa hienonnettuna
- 1 dl tuoretta persiljaa
Sienitäyte
- 2-3 dl esikäsiteltyjä metsäsieniä
- 1 (200 g) purjo
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- ½ tl jauhettua mustapippuria
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 kananmunaa
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Pohja
- 3 dl sämpyläjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- ¾ dl Valio Oivariini® juoksevaa
- ¾ dl Valio maitoa
Juustotäyte
- 3 kananmunaa
- 150 g Valio Alppi Kreivi® juustoa
- 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
- ripaus jauhettua mustapippuria
- ½ tl suolaa
- 1 pieni paprika
- 1 dl (35 g) purjoa hienonnettuna
- 1 dl tuoretta persiljaa
Sienitäyte
- 2-3 dl esikäsiteltyjä metsäsieniä
- 1 (200 g) purjo
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- ½ tl suolaa
- ½ tl jauhettua mustapippuria
- 1 prk (120 g) Valio Keittiön smetanaa
- 2 kananmunaa
- 1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kuivat aineet. Lisää Oivariini ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele piirasvuoan (halkaisija /sisämitta 25 cm) pohjalle ja ylös reunoille.
- Nosta vuoka uunin alimmalle ritilätasolle. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 min. Valitse haluamasi täyte
- JUUSTOTÄYTE: Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää raastettu juusto, ruokakerma, pippuri, suola, paprika pieninä kuutioina sekä purjo ja persilja hienonnettuina.
- SIENITÄYTE: Laita hienonnetut sienet pannulle. Kuumenna hitaasti ja anna ylimääräisen nesteen haihtua. Hienonna halkaistu ja pesty purjo. Lisää Oivariini ja purjo. Kuullota. Mausta. Ota pannu levyltä ja anna jäähtyä. Lisää smetana, munat ja juustoraaste. Maista täytettä, lisää tarvittaessa suolaa.
- Kaada täyte esipaistetulle pohjalle.
- Kypsennä uunin alaosassa 175 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
212 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
8,5 g
Rasva
15,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- jauhettua mustapippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.