Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (250 g) broilerin paistettuja sisäfileepaloja
-
10 g
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tlk (425/250 g) persikkaa
- 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipulia laktoositonLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna sisäfileepalat paistokasarissa Oivariini rasvassa.
- Lisää valutetut persikat kuutioina. Mausta seos inkivääriraasteella (voit käyttää myös jauhettua inkivääriä n. 1/2 tl tai maun mukaan).
- Lisää ruokakerma. Anna kiehua hetken aikaa. Lisää hienonnettu persilja.
- Tarjoa jasmiini- tai basmatiriisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
125 kcal
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatti
6,8 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.