Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 175 g suklaatäytekeksejä
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
3 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maust. rahka Irish cream&coffeeValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 5 liivatelehteä
-
3 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl vahvaa kahvia
- ¾ dl fariinisokeria
Kahvikinuskikastike
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl fariinisokeria
- 1 tl pikakahvijauhetta
Koristeluun
- 0 kg makeisia
- 0 kg syötäviä kukkia
Jaa resepti
Ohje
- Pingota leivinpaperi Ø 23 cm:n irtopohjavuoan pohjalle kiristämällä reunarengas paperin päälle.
- Hienonna keksit täytteineen. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Levitä keksimuru vuoan pohjalle.
- Laita rahka kulhoon. Laita liivatteet pehmenemään runsaaseen kylmään veteen. Vaahdota kerma.
- Kuumenna kahvi ja fariinisokeri kiehuvaksi, esim. kahvikupissa mikrossa. Sulata valutetut liivatteet kuumaan kahvi-sokeriseokseen. Vatkaa seos ohuena nauhana rahkan sekaan.
- Nostele täytteen joukkoon lopuksi kermavaahto.
- Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin hyytymään väh. 4 h, mieluiten yön yli.
- Keitä kermaa, fariinisokeria ja pikakahvijauhetta maltillisesti kattilassa n. 2 - 3 min, kunnes seos on paksuuntunut hiukan. Anna kinuskin jäähtyä kädenlämpöiseksi ja kaada kakun pinnalle juuri ennen tarjoilua tai tarjoa kakun kanssa. Kinuski vedeltyy jääkaappisäilytyksessä.
- Koristele kakku.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
278 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
25 g
Rasva
17,7 g
Tyydyttynyt rasva
10,1 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- makeisia
- syötäviä kukkia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.