
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 275 g nacho-sipsejä
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
400 g
jauhelihaaVoit kokeilla myös:
- 400 g broilerin fileesuikaleita
- 2 eriväristä paprikaa
- 1 sipuli
- 1 pussi (n. 30 g) fajita-mausteseosta
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 3 kananmunaa
Koristeluun ja tarjoiluun
- 1 avokado
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 50 g jääsalaattia
- tuoretta korianteria
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
- 225 g nacho-sipsejä
Pohja
- 275 g nacho-sipsejä
- 100 g Valio voita
Täyte
- 400 g jauhelihaa
- 2 eriväristä paprikaa
- 1 sipuli
- 1 pussi (n. 30 g) fajita-mausteseosta
- 2 rasiaa (à 200 g) Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoa
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- ½ dl Valio kevytmaitoa
- 3 kananmunaa
Koristeluun ja tarjoiluun
- 1 avokado
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 50 g jääsalaattia
- tuoretta korianteria
- 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chili
- 225 g nacho-sipsejä
Jaa resepti
Ohje
- Pingota leivinpaperi irtopohjaisen kakkuvuoan (Ø 23 cm) pohjan ja reunojen väliin. Älä leikkaa ylimääräisiä reunoja pois, jotta pohjasta mahdollisesti irtoava rasva ei valu uunin pohjalle.
- Murenna nachot, sekoita sulatetun voin kanssa. Levitä seos vuoan pohjalle ja reunoille.
- Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon viipaloitu paprika ja sipuli. Kuullota hetki. Kaada seos piirakkapohjalle.
- Sekoita tuorejuusto, crème fraîche, maito ja munat. Lisää seos vuokaan.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 35 min.
- Lisää pinnalle avokadoa, tomaatin puolikkaita, salaattia ja korianteria. Kuumenna Koskenlaskija halutessasi ja dippaile nachoja siihen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
240 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
14,2 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta korianteria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.