Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
4 h
Yhteensä
5 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pussia (à 400 g) grahampaahtoleipää
Kasvistäyte
- 500 g tomaattia
- 200 g kivettömiä kalamata-oliiveja
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 2 isoa punasipulia
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
Pekonitäyte
- 2 pkt (à 170 g) amerikanpekonia
- 6 keitettyä (8 min) kananmunaa
-
1 prk (400 g)
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Päälle
-
2½ dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- 1 rasia (70 g) minisalaattisekoitusta, esim. Mimi´s
- 150 g kirsikkatomaattia
- 2 keitettyä (8 min) kananmunaa
- 200 g kivettömiä kalamata-oliiveja
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa paahtoleivistä reunat pois.
Kasvistäyte
- Poista tomaateista siemenet ja leikkaa kuutioiksi.
- Hienonna sipulit, valutetut salaattijuustokuutiot ja oliivit.
- Lisää kaikki tuorejuuston joukkoon.
Pekonitäyte
- Paahda pekonit uunissa. Jäähdytä.
- Hienonna pekonit ja kananmunat. Sekoita ne jogurtin joukkoon.
Kokoaminen
- Ota kaksi pyöreää irtopohjakakkuvuokaa ø 22 cm ja ø 16 cm. Vuoraa pohjat leivinpaperilla.
- Poista leivistä reunat ja muotoile ne kakkuvuokiin. Levitä molempien vuokien leipäkerroksien päälle kasvistäyte.
- Asettele toiset leivät päälle ja levitä niille pekonitäyte.
- Lisää lopuksi päälle vielä leipäkerros.
- Peitä kelmulla ja anna vetäytyä kylmässä kevyen painon alla mielellään yön yli tai väh. 4 h.
Päälle
- Yhdistä jogurtti ja tuorejuusto tasaiseksi massaksi. Kuorruta kakut päällystämällä reunat ja päällinen tuorejuusto-jogurttimassalla.
- Aseta pienempi kakku isomman päälle ja koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
165 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
11,6 g
Rasva
9,8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.