Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 min
Yhteensä
27 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kappaletta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g voitaikinalevyä
- ½ dl punaista pestoa
-
1 pussia (150 g)
Valio maustettua juustoraastetta, ItalianValio Italian style juustoraaste tuo tuulahduksen italialaisen keittiön makuja ja uutta twistiä kokkailuun! Tuunaa tomaateilla…
- 1 kananmuna
- 1 tl seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voitaikinalevyt ja kauli hieman ohuemmiksi.
- Levitä kaikkien levyjen pintaan ohuesti pestoa. Ripottele puoliin levyistä juustoraastetta. Nosta ilman raastetta olevat levyt raasteen päälle pestopuoli alaspäin.
- Leikkaa täytetyt voitaikinalevyt neljään suorakaiteen muotoiseen osaan taikinapyörällä tai pizzaleikkurilla. Kierrä suorakaiteet molemmista päistä eri suuntiin jotta saat kierteitä.
- Aseta kierteet uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele munalla ja ripottele pinnoille seesaminsiemeniä.
- Paista uunissa 225 asteessa 12 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
403 kcal
Proteiini
9,9 g
Hiilihydraatti
20,5 g
Rasva
31,2 g
Tyydyttynyt rasva
15,5 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.