Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.14
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (100 g) porkkana
- 100 g pätkäspagettia
- 1 hapahko omena
- ½ pussia (à 200 g) pakasteherneitä
- 100 g kinkkusuikaleita
Kastike
- 2 dl majoneesia
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
- 1 tl sokeria
- ⅓ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1 tl valkoviinietikkaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja leikkaa porkkana tulitikun paksuisiksi suikaleiksi. Keitä spagetti ja porkkanasuikaleet suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
- Kuori ja suikaloi omena. Sulata herneet.
- Valuta spagetti ja porkkanat. Huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen pysähtyy.
- Yhdistä kastikkeen ainekset. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa valkoviinietikkaa ja suolaa, riippuen käyttämäsi majoneesin mausta.
- Yhdistä joukkoon muut ainekset. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
- Tarjoa lisäkesalaattina.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
250 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
10,4 g
Rasva
20,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.