Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 voitaikinalevyä
-
1 prk (200 g)
Valio marjakreemiäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Lisäksi
-
0 kg
Valio Jäätelöfabriikki kreisi kinuski jäätelöäPyöräytimme sekaisin vaniljakermajäätelöä, suussasulavaa kinuskikastiketta ja ihanasti rouskuvia toffeepaloja. Syntyi jotakin aivan kreisin hyvää! Valio…
- 0 kg kirsikoita tai pähkinärouhetta
- 0 kg kananmuna, voiteluun
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
- Puolita voitaikinalevyt. Voitele halutessasi kananmunalla. Lusikoi voitaikinaneliön keskelle marjakreemiä.
- Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.
- Anna leivosten jäähtyä hetki. Lisää lämpimien leivosten päälle jäätelöpallo.
- Viimeistele annokset kirsikalla tai pähkinärouheella. Nauti heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
341 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
35,1 g
Rasva
20,6 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Jäätelöfabriikki kreisi kinuski jäätelöä
- kirsikoita
- kananmuna
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.