Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Jälkiruokarahka

Tässä nopea jälkiruoka; helppoa ja herkullista! Kahvin ja kermaliköörin makuinen rahka ja päärynä ovat lyömätön yhdistelmä.

Jälkiruokarahka
Jälkiruokarahka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Päälle

  • 0 kg ruokosokerisiirappia
  • 0 kg keksimuruja, esim. Bastogne

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Leikkaa päärynä pieniksi kuutioiksi. Sekoita kermavaahtoon päärynäkuutiot ja rahka. Lusikoi seos jälkiruokalaseihin.
  3. Anna maustua ja jäähtyä kylmässä hetki ennen tarjoilua.
  4. Juuri ennen tarjoilua: kaada annosten päälle hiukan ruokosokerisiirappia ja murenna keksiä koristeeksi sekä mauksi.

Vinkki

Voit käyttää annosten koristeluun myös vaahterasiirappia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 157 kcal
Proteiini 3,8 g
Hiilihydraatti 10,2 g
Rasva 11 g
Tyydyttynyt rasva 6,5 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • ruokosokerisiirappia
  • keksimuruja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search