Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Japanilainen juustokakku

Japanilainen juustokakku on kevyt ja kuohkea rakenteeltaan ja maistuu vienosti matchalle. Tarjoa kakun kanssa tuorejuustokermaa japanilaiseen tyyliin.

Japanilainen juustokakku
Japanilainen juustokakku

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Juustokakku

  • 50 g
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 1 dl
    Valio Keittiön vispikermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 1½ rasia (à 200 g)
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® e200 g maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 6 kananmunaa
  • 1¾ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl maissitärkkelystä
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl matcha-jauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 2 dl sokeria

Tuorejuusto-kermavaahto


Ohje

  1. Sulata voi mikrossa. Sekoita joukkoon kerma ja tuorejuusto.
  2. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset voi-tuorejuustoseokseen.
  3. Yhdistä vehnäjauho, tärkkelys, vaniljasokeri, matcha ja suola. Siivilöi taikinan joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
  4. Vaahdota valkuaiset, lisää sokeri vaahtoon vähitellen vaahdotuksen aikana.
  5. Nostele valkuaisvaahto taikinan joukkoon muutamassa erässä .
  6. Kaada taikina ø 24 cm irtopohjavuokaan, jonka pohjan ja reunan väliin on pingotettu leivinpaperi.
  7. Kuumenna uuni 160 asteeseen. Laita uunin pohjalle uunivuoka, jossa on lämmintä vettä. Paista kakkua 1 h tai kunnes kypsä. Avaa uunin luukku, sammuta uuni ja anna kakun tekeytyä vielä muutama minuutti jälkilämmössä.
  8. Vatkaa kerma, tuorejuusto, tomusokeri ja vanilja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  9. Tarjoa japanilainen juustokakku jäähtyneenä juustokerman kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 287 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 23,6 g
Rasva 18,2 g
Tyydyttynyt rasva 9,9 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search