Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 25 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni160°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaJuustokakku
-
50 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1½ rasia (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 6 kananmunaa
- 1¾ dl vehnäjauhoja
- ½ dl maissitärkkelystä
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 tl matcha-jauhetta
- ½ tl suolaa
- 2 dl sokeria
Tuorejuusto-kermavaahto
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
1 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl tomusokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi mikrossa. Sekoita joukkoon kerma ja tuorejuusto.
- Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset voi-tuorejuustoseokseen.
- Yhdistä vehnäjauho, tärkkelys, vaniljasokeri, matcha ja suola. Siivilöi taikinan joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
- Vaahdota valkuaiset, lisää sokeri vaahtoon vähitellen vaahdotuksen aikana.
- Nostele valkuaisvaahto taikinan joukkoon muutamassa erässä .
- Kaada taikina ø 24 cm irtopohjavuokaan, jonka pohjan ja reunan väliin on pingotettu leivinpaperi.
- Kuumenna uuni 160 asteeseen. Laita uunin pohjalle uunivuoka, jossa on lämmintä vettä. Paista kakkua 1 h tai kunnes kypsä. Avaa uunin luukku, sammuta uuni ja anna kakun tekeytyä vielä muutama minuutti jälkilämmössä.
- Vatkaa kerma, tuorejuusto, tomusokeri ja vanilja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Tarjoa japanilainen juustokakku jäähtyneenä juustokerman kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
287 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
23,6 g
Rasva
18,2 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.