
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kg naudan ulko- tai sisäpaistia
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl currya
- 1 rkl garam masala -maustesekoitusta
- 1 lihaliemikuutio
- 1 rkl hunajaa
- 800 g perunaa
- 400 g porkkanaa
- 1 tl suolaa
- 200 g sipulia
- 4 dl vettä
- 2 rkl vehnäjauhoja
Paistamiseen
-
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Lisäksi
- keitettyä riisiä japanilaisittain tai leipää
- 1 kg naudan ulko- tai sisäpaistia
- 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 2 rkl currya
- 1 rkl garam masala -maustesekoitusta
- 1 lihaliemikuutio
- 1 rkl hunajaa
- 800 g perunaa
- 400 g porkkanaa
- 1 tl suolaa
- 200 g sipulia
- 4 dl vettä
- 2 rkl vehnäjauhoja
Paistamiseen
- Valio Eila® voita
Lisäksi
- keitettyä riisiä japanilaisittain tai leipää
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele liha. Sekoita keskenään 3 rkl kermaa, curry, garam masala, murennettu liemikuutio ja hunaja. Hiero tahna lihan pintaan.
- Anna lihan maustua huoneenlämmössä 1 h.
- Kuori kasvikset, paloittele.
- Ruskista lihapalat voissa padassa muutamassa erässä. Jos pata on laakea, voit ruskistaa ne kerralla. Lisää kasvikset. Mausta suolalla.
- Sekoita vesi ja vehnäjauhot tasaiseksi seokseksi kulhossa, jossa marinoit lihat ja lisää pataan. Näin saat kaikki makuaineet ruokaan mukaan. Lisää loppu kerma.
- Nosta uuniin ja kuumenna ensin ilman kantta 225 asteessa 10 min, laita kansi päälle ja hauduta 1 h.
- Tarjoa sellaisenaan leivän tai (japanilaisittain) keitetyn riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
90 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
6,1 g
Rasva
3,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Eila® voita
- keitettyä riisiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.