Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.88
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- ½ pussia (à 200 g) pakastesipulikuutioita
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- 3 dl vettä
- 1 lihaliemikuutio
- 2 rkl ketsuppia
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipuli. Paista kunnes sipuli on kuullottunut.
- Lisää Koskenlaskija Ruoka, vesi, murennettu liemikuutio ja ketsuppi.
- Sekoita, kunnes kastike on tasaista. Keitä hetki.
- Viimeistele kastike halutessasi hienonnetulla persiljalla.
- Tarjoa keitetyn riisin, perunoiden tai pastan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
99 kcal
Proteiini
9,3 g
Hiilihydraatti
1,5 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.