
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 200 g pastaa, esim. mini penne rigate
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 150 g sipulia hienonnettuna
- 1-2 valkosipulinkynttä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl sriracha kastiketta tai tom.sosetta
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
Voit kokeilla myös:-
1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kippari®
-
- 1-2 dl pastan keitinvettä
- ½ dl tuoretta persiljaa
Tarjoiluun
-
1-2 dl
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 200 g pastaa, esim. mini penne rigate
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 150 g sipulia hienonnettuna
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 rkl sriracha kastiketta tai tom.sosetta
- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
- 1-2 dl pastan keitinvettä
- ½ dl tuoretta persiljaa
Tarjoiluun
- 1-2 dl Valio Mustaleima™ raastetta
Jaa resepti
Ohje
- Laita pasta kypsymään suolalla maustettuun veteen pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paista jauheliha ja sipuli (ja valkosipuli) pannulla paistokasarissa Oivariini rasvassa. Mausta.
- Valuta pasta ja ota keitinvettä talteen. Sekoita pasta ja ruokakerma jauhelihaseokseen. Notkista sopivaksi keitinvedellä.
- Tarjoa juustoraasteen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
11,4 g
Hiilihydraatti
14,8 g
Rasva
8,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.