Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Jauheliha-juus­topasta

Arjessa ruoan täytyy usein syntyä nopeasti ja vähistä aineksista. Tämä pasta on lapsiperheiden varma suosikki.

Jauheliha-juustopasta
Jauheliha-juustopasta

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g pastaa, esim. mini penne rigate
  • 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
  • 150 g sipulia hienonnettuna
  • 1-2  valkosipulinkynttä
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl sriracha kastiketta tai tom.sosetta
  • 1 prk (2,5 dl)
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl kolme juustoa UHT laktoositon
    Voit kokeilla myös:
  • 1-2 dl pastan keitinvettä
  • ½ dl tuoretta persiljaa

Tarjoiluun

  • 200 g pastaa, esim. mini penne rigate
  • 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
  • 150 g sipulia hienonnettuna
  • 1-2  valkosipulinkynttä
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rkl sriracha kastiketta tai tom.sosetta
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
  • 1-2 dl pastan keitinvettä
  • ½ dl tuoretta persiljaa

Tarjoiluun

  • 1-2 dl Valio Mustaleima™ raastetta

Ohje

  1. Laita pasta kypsymään suolalla maustettuun veteen pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paista jauheliha ja sipuli (ja valkosipuli) pannulla paistokasarissa Oivariini rasvassa. Mausta.
  3. Valuta pasta ja ota keitinvettä talteen. Sekoita pasta ja ruokakerma jauhelihaseokseen. Notkista sopivaksi keitinvedellä.
  4. Tarjoa juustoraasteen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 185 kcal
Proteiini 11,4 g
Hiilihydraatti 14,8 g
Rasva 8,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1