Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.6
tähteä viidestä
25 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1-2 (175 g) porkkanaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl pippurisekoitusta
- 2 tl sokeria
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1½ dl vettä
- 2 pussia (à 500 g) peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
Voit kokeilla myös:- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
- 1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha pannulla Oivariini rasvassa. Lisää porkkana raastettuna, kuumenna sekoitellen. Lisää mausteet (jos käytät Mustapekka-kermaa, jätä pippurisekoitus pois), tomaattimurska ja vesi. Anna kiehua 1 - 2 min. Lisää ruokakerma.
- Kaada peruna-sipulisekoitus tilavaan, laakeaan (sisämitta n. 23 x 30 cm) uunivuokaan. Sekoita joukkoon jauhelihaseos ja valutetut salaattijuustokuutiot.
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 225 asteessa n. 1 t tai kunnes perunat ovat kypsiä (tarkista aika perunapussista). Peitä vuoka leivinpaperilla, jos pinta tummuu liikaa.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
MIFUNOITU JAUHELIHA-PERUNAKIUSAUS
- Valmista tästä ruoasta kasvisruoka vaihtamalla jauheliha Valio Mifu® Original ruokarakeeseen: Paista jauhelihan sijaan Mifu ja karkeaksi raastettu porkkana kevyesti pannulla. Vähennä suolan määrä 1/2 tl:en. Valmista muuten ohjeen mukaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 83 kcalProteiini 5,1 gHiilihydraatti 7,3 gRasva 4 gTyydyttynyt rasva 1,9 gRavintokuitu 0,8 gSuola 0,6 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.