Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pussia (à 500 g) porkkanasosetta
- 400 g jauhelihaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
- 1 tl suolaa
- ½ tl jauhettua mustapippuria
- ¼ dl korppujauhoja
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 0 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sulata porkkanasose mikrossa.
- Paista jauheliha rasvassa. Lisää sipuli ja paista vielä hetki. Mausta.
- Sekoita jauhelihaseos sulatettuun porkkanasoseeseen. Lisää korppujauhot ja juustokerma. Tarkista suola. Kaada voideltuun vuokaan.
- Paista 175 asteessa 50 min. Tarjoa salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
101 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
4,5 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.