Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 1 sipuli
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 200 g etikkapunajuurta
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 5 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
-
1 rasia (200 g)
Valio Koskenlaskija® levittyvää sulatejuustoaValio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
- 1 tl sokeria
- ½ tl suolaa
Pinnalle
- 0 kg venäläistä suolakurkkua
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa pannulla. Raasta punajuuret karkealla terällä ja lisää pannulle, paista hetki.
- Lisää vehnäjauho, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hetken aikaa kannen alla.
- Lisää paloiteltu sulatejuusto ja sekoita, kunnes se on sulanut. Mausta
- Lisää kastikkeen päälle pieniä kurkkukuutioita. Tarjoa perunasoseen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
115 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
2 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- venäläistä suolakurkkua
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.