Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1-2 sipulia
- 2 porkkanaa
- 1 pala (100 g) kesäkurpitsaa
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
-
½ rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 dl lihalientä
- 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipulit. Kuori ja paloittele porkkanat sekä kesäkurpitsa.
- Paista hienonnettu sipuli ja jauheliha Oivariini rasvassa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää kasvikset, lihaliemi, tomaattipyree sekä ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Tarkista maku ja mausta halutessasi esim. oreganolla.
- Tarjoa spagetin tai muun pastan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
98 kcal
Proteiini
7,2 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.