
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
uunipellillinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja, luomu
Tomaattikastike
- 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 rkl oreganoa
- 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
Täyte
- 400 g naudan jauhelihaa ,luomu
- ½ tl suolaa ja pippuria
- 1 sipuli kuutioituna
- 1 dl (50 g) kivetöntä kalamata-oliivia
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
2 pussia (à 150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Viimeistelyyn
- tuoretta basilikaa
Pohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja, luomu
Tomaattikastike
- 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 rkl oreganoa
- 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
Täyte
- 400 g naudan jauhelihaa ,luomu
- ½ tl suolaa ja pippuria
- 1 sipuli kuutioituna
- 1 dl (50 g) kivetöntä kalamata-oliivia
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 2 pussia (à 150 g) Valio mozzarella raastetta
Viimeistelyyn
- tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
- Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa taikina kimmoisaksi.
- Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
- Kauli tai taputtele taikina uunipannun kokoiseksi.
- Nosta pohja leivinpaperin päälle. Anna kohota täytteen valmistamisen ajan.
Tomaattikastike
- (Voit myös käyttää itse tehdyn tomaattikastikkeen sijaan myös valmista tomaatti-pastakastiketta.)
- Valuta tomaattimurska, mausta se ja levitä kohonneelle pizzapohjalle.
- Paista jauheliha ja sipuli. Levitä se tomaattiseoksen päälle. Levitä oliivit ja halkaistut kirsikkatomaatit pinnalle.
- Ripottele päälle juustoraaste.
- Paista täytetty pizza 250 asteessa uunin alaosassa n. 15 min.
- Viimeistele tuoreella basilikalla ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
170 kcal
Proteiini
10,2 g
Hiilihydraatti
13,5 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.