Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.34
tähteä viidestä
58 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 1 paprika paloiteltuna
- 100 g sipulia hienonnettuna
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 3 dl pitkäjyväistä riisiä
- ½-1 tl rouhittua mustapippuria
- 4½ dl vettä
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- 1 tl basilikaa
- 100 g kirsikkatomaatteja
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha paistokasarissa. Lisää paprika ja sipuli. Paista, kunnes sipuli on kuullottunut. Murenna päälle liemikuutio ja mausta pippurilla.
- Lisää tomaattipyree ja riisit. Sekoittele hetki.
- Lisää vesi ja kuumenna. Anna riisi kypsyä kannen alla välillä sekoitellen 10-15 min. Kypsennysaika on riippuvainen riisityypistä.
- Lisää Koskenlaskija ja basilika. Kuumenna. Viimeistele lohkotuilla tomaateilla.
- Tarjoa jauheliharisotto salaatin ja juoman kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
136 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
12,8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.