
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kg rosamunda-perunaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl kuivattua timjamia
Täyte
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 valkosipulinkynttä
- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 punainen paprika
- 1 tomaatti
- 1 tl juustokuminaa
- ¾ tl suolaa
- 1 ruukku tuoretta lehtipersiljaa
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 kg rosamunda-perunaa
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- ½ tl kuivattua timjamia
Täyte
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 punainen paprika
- 1 tomaatti
- 1 tl juustokuminaa
- ¾ tl suolaa
- 1 ruukku tuoretta lehtipersiljaa
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
Jaa resepti
Ohje
- Pese, kuivaa ja halkaise perunat pituussuunnassa. Aseta perunat leivinpaperille uunipellille leikkuupinnat ylöspäin. Viillä pintoihin ristikko varoen vihannesveitsellä. Sudi pinnoille Oivariinia ja ripottele kuivattua timjamia.
- Paista uunissa 225 asteessa n. 35 min tai kunnes perunat ovat pehmeitä.
- Valmista sillä välin täyte. Hienonna valkosipulit ja kuullota pannulla rasvassa hetki. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Kuutioi paprika ja tomaatti. Lisää kuutiot pannulle ja mausta juustokuminalla ja suolalla. Paista sekoitellen ja nosta pannu liedeltä.
- Hienonna jauhelihatäytteen joukkoon tuoretta lehtipersiljaa. Jaa täyte uuniperunapuolikkaiden pinnalle ja lusikoi jokaisen päälle crème fraîchea. Tarjoile perunat raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
126 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
9,2 g
Rasva
7,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.