Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 punajuurta
-
2½ dl
Valio tummaa glögiäValio tumma glögi on perinteikäs ja lämmittävä joulunajan juoma. Valion glögeissä käytetään aitoja joulumausteita: kanelia,…
- 1 tlk (380/230 g) esikeitettyjä kikherneitä valutettuina
- 2 rkl tahinia
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ tl juustokuminaa
- ripaus suolaa
Pinnalle
-
½ pala (à 170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 5 pehmeää, kivetöntä taatelia
- 1 tl oliiviöljyä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja kuutioi punajuuret. Keitä kypsiksi kannen alla glögissä.
- Lisää kattilaan valutetut kikherneet, tahini, sitruunamehu ja mausteet.
- Soseuta sauvasekoittimella tahnaksi. Anna makujen tekeytyä hetki viileässä.
- Annostele tarjoilukulhoon. Kerrostele pinnalle murennettu AURA ja viipaloidut taatelit. Pirskottele pintaan oliiviöljy.
- Dippaile hummukseen keksejä, näkkäriä, ruissipsejä, perunalastuja yms.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
131 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
12,9 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.