Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
4 h 40 min
Yhteensä
5 h 40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 200 g piparkakkuja
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 kananmunaa
- ½ dl sokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1 tl kardemummaa
- 2 rkl perunajauhoja
Lisäksi
- 250 g hapahkoa omenaa
- 1 tl kanelia
- 150 g tuoreita, kypsiä luumuja
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna piparit. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Levitä leivinpaperilla pohjustetun ja reunoilta voidellun irtopohjavuoan (Ø 23 cm) pohjalle ja hiukan reunoille.
- Sekoita tuorejuuston joukkoon muut täytteen aineet. Vatkaa käsivatkaimella muutama min, kunnes seos on tasaista ja kuohkeaa. Kaada seos keksipohjan päälle.
- Puolita hedelmät. Poista omenoista siemenkodat sekä kannat ja luumuista kivet. Viipaloi mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Esikypsennä viipaleet joko mikrossa (850W n. 30 - 45 s.) tai kaatamalla kiehuvaa vettä niiden päälle ja antamalla seistä n. 5 min. Valuta sen jälkeen huolellisesti. Mausta halutessasi kanelilla.
- Tee hedelmäviipaleista ruusuja laittamalla viipaleita (5 - 10 kpl) limittäin ja kierittämällä ne rullaksi. Laita ruusut kakun pinnalle vieri viereen.
- Paista 175 asteessa uunin ala-/keskiosassa n. 40 min, kunnes täyte on hyytynyt.
- Anna kakun jäähtyä hyvin, mielellään yön yli.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
235 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
16,6 g
Rasva
16,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.